Hamilton® Company

Chiron AS er forhandler av Hamilton presisjonssprøyter og nåler til kromatografi, HPLC kolonner og semi-automatiske presisjons pipetteringssystemer.

Hamilton Company er et globalt foretak med hovedkontorer i Reno Nevada, Franklin Massachusetts, Bonaduz Sveits og har flere salgskontor over hele verden.

Hamilton er ledende innen design og produksjon av utstyr til bl.a. væskehåndtering, prosessanalyse og roboter. I mer enn 60 år har Hamilton møtt kunders behov ved å kombinere høykvalitets materialer med kyndig håndverk for å sikre høy kvalitet. Hamiltons årelange fokus på nøyaktighet og kvalitet har gitt dem global ISO 9001 sertifisering.

Grunnlagt på teknologien fra analytiske Microliter og Gastight sprøyter har Hamilton utviklet et bredt produktspekter. Deriblant manuelle og semi-automatiske presisjonsinstrumnter til væskemålinger, kromatografiutstyr, prosess-sensorer, laboratorieelektroder, pipetter og mer.

 

Spesiellt innovative produkter fra Hamilton er bl.a. Microlab 600 fortynner/dispenser og Microlab 300 pipetterinssystem.

 

Hamiltons nettside for sprøyter og nåler 

Katalog Sprøyter og nåler

 

Hamilton tilbyr GC/HPLC sprøyter som er kompatible med ulike autosamplere:

Oversikt GC autosampler-sprøyter

Oversikt HPLC autosampler-sprøyter

 

Hamiltons Neuros Syringe er designet for dyreinjeksjoner og spesielt optimalisert for neurologiske injeksjoner. Neuros minimerer skade ved injeksjon og leverer mikrovolum mengder til eksakt sted.

Oversikt Neuros sprøyter

 

Forklaring tekniske spesifikasjoner nåler: 

(Gauge/Lengde (mm)/Point style)

Eks: (23/51/2)

 

Hamilton produserer også polymer-baserte HPLC-kolonner til reversfase, kation/anion-bytte, "size-exclusion" og C8/C18 kolonner for tradisjoinell reversfase separasjon. Kolonnematerialer for vanskelige seperasjoner av f. eks. legemidler, herbicider, karbohydrater, proteiner og alkoholer er også tilgjengelige.

 

Katalog HPLC-kolonner og tilbehør

 

Hjemmeside Hamilton® Company

Del