United Chemical Technologies, Inc. (UCT)

UCT produserer bl.a. silicabasert fast-fase ekstraksjonsteknologi til anvendelse innen forensiske, næringsmiddel- og miljøanalyser.

UCT leverer et stort sortement av SPE-kolonner til prøvebearbeidelse til forensiske og kliniske analyser. For eksempel deres Clean Screen® XCEL I & II kolonneserie: XCEL I kolonner brukes til å ekstrahere et bredt spekter av stoffer som inkluderer både benzodiazepiner og opiater. XCEL II kolonner er designet spesifikt for ekstraksjon av THC metabolitt. Produktene fås i ulike kolonnekonfigurasjoner og som 48/96-brønnplater.

 

Clean Screen® DAU SPE-kolonnene utgjør flagskipet i UCTs produkter for forensiske analyser. DAU kolonnene er "mixed-mode" kolonne med både hydrofobe og kationbytter egenskaper. Over 20 år med erfaring har vist at dette produktet kan brukes til opparbeidelse av hundrevis av ulike medikamenter.

 

UCT produserer også SPE-materiell til miljø- og matvareanalyser: 

Enviro-Clean® Universal Cartridges er designet for å takle større vannholdige prøver. Enkle å bruke og passer både til automatiske og manuelle manifoiler.

QuEChERs til pesticidanalyse av mat og landbruksprodukter. Egen serie med QuEChERs som tilpasset EU-regulativer. 

 

UCT leverer også:

 

Se også UCTs applikasjonsdatabse for hvordan produktene kan brukes

 

Ta kontakt for vareprøver på SPE-kolonner fra UCT.

 

Hjemmeside United Chemical Technologies, Inc. (UCT)

Solid Phase Extraction Products Catalog

Solid Phase Extraction Environmental Catalog

Del