Macherey-Nagel

Chiron AS er forhandler av Macherey-Nagels omfattende "vials & caps" produktportefølje. Produktgruppen dekker en rekke bruksområder og er kompatible med flere ulike merker av autosamplere.

Macherey-Nagel er et globalt selskap med hovedkontor i Duren Tyskland og produserer laboratoriemateriell til filtrering og ekstraksjon, vannanalyser, medisinsk diagnostikk, kromatografi og bioanalyser. Selskapet har over 20 000 produkter i sin katalog. 

Den omfattende Vials & Caps porteføljen til Macherey-Nagel inneholder det meste av ulike vial-formater og septa-materialer. Produktene kan kjøpes separat, i ferdige Vials kit eller i "pre-sealed" kombinasjoner. Macherey-Nagel leverer også "crimping tools" i ulike varianter.

 

Macherey-Nagels Vials & Caps Katalog

Macherey-Nagels Crimping tools brosjyre

 

Produktene passer også en rekke ulike autosamplere på markedet. Oversikt over autosampler-kompabilitet finnes i Macherey-Nagels katalog (s. 5-16)

 

Prøv også Macherey-Nagels Vial Finder for å søke etter Macherey-Nagel produkter som er fullgode erstattninger til vials & caps fra andre leverandører og utstyrsprodusenter.

 

Ta kontakt for gratis prøver.

 

Vi tilbyr også følgende rabatter på større innkjøp av både vials & caps fra Macherey-Nagel:

  • 1000 stk. 15 %

Rabattene gjelder ikke Vial Kits (Ta kontakt).

Del